Om Umeå Guitarshow

Umeå Guitarshow är en mässa i Umeå för musikinstrument och musikskapande. Ambitionen är att mässan ska vara årligen återkommande. Utställarna kommer från alla riktningar inom musikindustrin. Mässan arrangeras av Sweden Guitarworks AB med stöd av Umeå Kommun.

Arrangemanget är den nordligaste mötesplatsen för instrumenttillverkare, återförsäljare och musikintresserade i Sverige och väntas dra både många utställare och besökare.

Den 21 mars slår vi upp portarna till Studion i Umeå Folkets Hus. Där får vi möta utställare från hela Sverige och övriga världen som visar upp sina produkter och tjänster. Här kommer att bjudas på allt från handdbyggda gitarrer, pedaler, mickar och förstärkare till programvaruinstrument med tillbehör.

Samtliga utställare finns under fliken utställare.

För dig som kommer som besökare eller utställare till mässan finns mer information om vad du kan göra i Umeå på visitumea.se.

Behöver du boende i Umeå under helgen 20-22 mars samarbetar vi med Profil Hotel Aveny.

Enkelrum 795 kr/rum och natt 

Dubbelrum 945 kr/rum och natt

Samtliga priser inkl. frukost.

Maila bokning till [email protected] alt. tel 090-134100, uppge bokningskod "Umeå Guitarshow". Begränsat antal rum.

På restaurang Plectrum mitt emot Umeå Folkets Hus erbjuds specialpris på husets hamburgare inkl. ett glas öl/vin/cider för 199 kr. Alkoholfritt altvernativ 169 kr. Burgaren erbjuds även vegetarisk eller vegansk. (gäller under ordinarie öppettider 21 mars)